Velkommen til min blogg

Velkommen til en blogg som i all hovedsak kommer til å dreie seg om reiser og opplevelser, men det skulle ikke forundre meg om det dukker opp én og annen annen refleksjon rundt andre temaer som engasjerer meg.

Av familie, venner og familie så har vi fått tilbakemeldinger på at ”Dere er jo så flinke på å finne på ting, reise, finne unike restauranter, hoteller eller steder å bo, og rett og slett leve livet…” – noe som jeg så absolutt skal være enig i – og er også litt stolt av…!

Bakgrunnen for hvorfor vi har fått anledning til å nettopp reise mye og være veldig aktive generelt, er jo også knyttet mye til at vi ikke har barn. Da har man jo gjerne mer tid til å bruke på reising og ledige kvelder til turer ut på restauranter og på byen generelt.

Ironien er jo naturlig nok at fordi vi ikke da har barn så er nettopp også alle helger og ferieuker gjerne lett å planlegge bort til diverse begivenheter fremover i tid… En helg uten å ha noe planer er egentlig nesten tabu for oss, å sitte stille er jo rett og slett ufattelig kjedelig. Det har jo da også gjort at både venner og familie nok mener at det er vi som er vanskeligst å planlegge rundt, for vi kan da sjelden være spontane ettersom vi jo har planlagt ting så langt frem i tid og ikke har ledige fredager eller lørdager.

Men det skal også påpekes at en av årsakene til nettopp planlegging i god tid i forveien jo er at vi nettopp ønsker å sikre å få til å treffe våre venner og familie som har barn eller andre forpliktelser. Vi er rett og slett utrolig heldige som har så mange gode venner og bekjente som gjerne vil ha oss med på mye moro, så da prøver vi jo selvsagt å stokke tiden så godt som mulig for å treffe alle sammen. Noen ganger ender det med noen harde prioriteringer, og strengt tatt kan det ikke være et større luksusproblem enn det… Vi har vel p.t. en ledig helg igjen i til og med mars (altså da uten noe planer verken fredag eller lørdag). J

Det her kommer ikke til å være en ”fra dag til dag”-blogg og kommer heller ikke til å være spesielt kronologisk for når ting har skjedd… Jeg kommer til å skrive om ting etter hvert som jeg kommer på at ”dæven, det var selvsagt noe å fortelle om…”.

Vil for øvrig nevne at min kjære, fantastiske kone, Katarina, har sin egen blogg her hvor hun også forteller om sine matopplevelser.

Så med det – Velkommen til min/vår verden – Håper du finner noe opplevelser her som du også får lyst til å teste ut!

Blogglisten hits

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: